Preparate cu gust autentic
Descoperă meniul nostru
Salate
Salată rucolla & parmezan
Salată Bulgărească/Grecească
Salată Caesar
Salată rucolla & parmezan
Platouri reci
Platoul Verdeței
Tartar de somon
Platou tradițional - 4 persoane
Platou Vegetarian - 650gr
Brânză frecată cu ardei iute
Tartar de somon
Platoul Verdeței
Platouri calde
Platou boieresc - 4 persoane
Platou organe - 650 gr
Fritto Misto - 400 gr
Platoul Berarului - 2 persoane, 600gr
Supe/ciorbe
Supa/ciorba zilei
Ciorbă din coadă de vițel
Ciorbă de burtă
Ciorbă de văcuță
Zamă contra mahmurelii
Porcisme
Preparate din carne de porc autentice, savuroase, gătite după rețete tradițional-românești, rețete care păstrează gustul cărnii de porc.
Ciolan cu varză călită/fasole
Ciolan cu varză călită/fasole
Mici (4 buc) cu cartofi prajiti si mustar
Tigaie cu organe de poc cu mamaliga - 350/200gr
Obrajori de porc cu piure de cartofi cu trufe - 300/200gr
Ceafa de mangalita cu cartofi prajiti- 300/200gr
Șnițel de porc cu cartofi prăjiți - 200/200gr
Coaste de porc cu cartofi prăjiți - 500/200gr
Oaia pungașă
Bulz ciobănesc- 300gr
Cârnați de Pleșcoi cu cartofi prăjiți - 250/200gr
Pastramă de berbecuț cu mămăligă și mujdei- 300/200/50gr
Cotlete de berbecuț- 350/200gr
Muschiuleț de berbecuț cu legume grill - 350/200gr
Puiul gospodar
Carnea de pui permite combinatii variate cu aproape toate tipurile de legume sau condimente. Noi am ales pentru voi doar acele preparate care păstrează gustul autentic al cărnii de pui.
Tigaie picantă cu mămăligă - 300/200 gr
Pulpă de rață cu varză calită- 250/200 gr
Snitel de pui cu cartofi prajiti - 250/200 gr
Aripioare picante cu cartofi prajiti- 300/200 gr
Cocosel de munte cu cartofi gratinati - 500/200 gr
Rasol de curcan cu cartofi nemțești și sos bernez - 300/200 gr